HIMALÁJSKA KRYŠTALICKÁ SOĽ DO KÚPEĽA

Jemnozrnná himalájska soľ do kúpeľa

Himalájska kryštalická soľ je ťažená z jedného z najstarších prírodných zdrojov na zemi z juhozápadných fosílií Himalájí, krajina pôvodu je Pakistan - úpätie Himalájí vzniklo vyschnutím pramora, spôsobeným klimatickým zmenami, pred vyše 220 miliónmi rokov. Dnes je uložená v hĺbke približne 400-600 metrov, chránená pred akýmkoľvek znečistením životného prostredia. Je bez nečistôt, ktoré sa nachádzajú v dnešných moriach, a je bohatá na minerálne látky. Je ponechaná v úplne prírodnom stave, neobsahuje žiadne chemické a konzervačné látky. Táto soľ je enormným tlakom Himalájí zlisovaná do rovnomernej, kryštalickej, kubickej štruktúry a je bioenergeticky vysoko účinná. Obsahuje takmer všetky minerály a stopové prvky dôležité pre zdravie človeka. Z rovnakých prvkov, ktoré nachádzame v prírodnej soli, je vybudované aj naše telo. Má prirodzené uvoľňujúce účinky.

Použitie do kúpeľa: dve až tri polievkové lyžice himalájskej soli rozpustiť v troche vody, potom postupne pridávať viac vody... doba kúpania minimálne 30 minút.

Ružové sfarbenie soli je spôsobené oxidom železitým.

Kúpeľ s himalájskou soľou spôsobí detoxikačne, relaxačne a vyčistí a regeneruje pokožku. Zmierňuje príznaky prechladnutia, priaznivo spôsobí pri astme. Vyrovnáva pH, podporuje imunitný systém, pomáha zlepšovať metabolizmus a regeneruje telo.

Váha bez obalu cca 1 kg

3,00 €
Vaše hodnotenie: 

UPOZORNENIE: Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!