KOSHI ZVONKOHRA (ŽIVEL VODA)

KOSHI zvonkohra je originálny hudobný nástroj, vhodný na muzikoterapiu, alebo ako harmonický zvukový nástroj do našich domovov, pracovísk atď.

Táto zvonkohra je vyrábaná ručne na úpätí Pyrenejských hôr. Tubus je z tenkých vrstiev bambusovej dýhy, ošetrenej prírodným olejom. Má 8 kovových tyčiniek, ktoré sú presne vyladené a majú špecifické tóny.

Koshi zvonkohry sú naladené jednotlivo na rôzne živly. ZEM, VODA, OHEŇ a VZDUCH.

Každá zo zvonkohier môže byť použitá spolu s ostatnými živlami Koshi zvonkohier. Ich zvuk je bohatý na alikvótne tóny, spolu vytvárajú príjemnú harmonickú atmosféru, no môžu sa používať aj samostatne.

Použitie: Zvonkohru rozozvučíme krúživým pohybom, alebo len jemným pohojdávaním, jej jemné tóny dlho a príjemné rezonujú. Ak ju zavesíme do prievanu, alebo do priestoru kde často prechádzame, rozozvučí ju pohyb vzduchu.

ŽIVLY: TÓNY~ASTROLOGICKÉ ZNAMENIA~Farebné označenie na zvonkohre

ZEM: G C E F G C E G~Býk, Panna, Kozorožec~zelená

VODA: A D F G A D F A~Rak, Škorpión, Ryby~modrá

OHEŇ: A C E A H C E H~Baran, Lev, Strelec~červená

VZDUCH: G H D G H D G A~Blíženci, Váhy, Vodnár~žltá

Upozornenie: Výrobca zatiaľ neposkytuje žiadnu záruku pre použitie zvonkohry vo vonkajšom prostredí z toho dôvodu, že ešte nie sú skúsenosti s jej dlhším používaním vonku. V prípade, že ju predsa chcete na vonkajšie použitie, odporúča sa pravidelne ošetriť bambusovú vrstvu prírodným olejom.

Priemer 6,3 cm
Rozmery cca/výška 16,5 cm
Váha s obalom cca 131 g

39,90 €
Kategória: 
Vaše hodnotenie: 

UPOZORNENIE: Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!