POLOGUĽA JASPIS (ČERVENÝ STROM)

STROM - je symbolom životnej sily, poznania, rodiny aj rovnováhy – korene sú ukotvené v zemi a korunu má v „nebi“.

V organickej polyesterovej živici aj s farebným "šatom"... s mosadznými šponami (spojenie medi a cínu), so zliatinou hliníku a medi a medenými šponami, vo vrchnej časti drť čierneho turmalínu a medené oko, v ňom uložená drť polodrahokamu jaspis červený, uprostred orgonitu vložený kúsok prírodného horského krištáľu a ametystu.

Jaspis červený vynáša na svetlo problémy skôr, než sa príliš rozrastú, ponúka vhľad do tých najobtiažnejších situácií. Jedná sa o kameň, ktorý podnecuje činnosť základnej čakry, uzemňuje energiu, dokáže ukľudniť rozbúrené city.

Čo je to Orgonový harmonizér - jeho názov je odvodený od orgonu (energia, čchi, prána). Je to výrobok alebo produkt z organickej živice a kovových špôn (anorganická časť). Pridaním krištáľov, alebo iných minerálov ako napr. ametystu, ruženínu, šungitu... atď., sa jeho účinok znásobuje. V organickej živici, ktorá priťahuje životodárnu orgonovú energiu sú zaliate kovové špony, ktoré túto energiu od seba odrážajú, vzniká veľmi rýchly až chaotický pohyb energie - čo spôsobuje, že sa deštruktívna negatívna energia transformuje na čistú - pozitívnu, keď opúšťa orgonový harmonizér.

- transformuje deštruktívne energie na pozitívne
- neutralizuje geopatogénne zóny
- čistí a nabíja životodárnou orgonovou energiou
- inšpiruje vyrovnanosť, dobrú náladu a príjemné správanie
- priaznivo vplýva na rast rastlín, znižuje nároky na vodu

Rozmery cca / výška 4,0 cm
Rozmery cca / základňa 8,5 cm
Váha bez obalu cca 228 g

10,80 €
Sekcia: 
Kategória: 
Vaše hodnotenie: 

UPOZORNENIE: Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!