SEDÁK S POHÁNKOVÝMI ŠUPKAMI

Sedák na meditáciu so symbolom tretej čakry

Tento sedák sa používa počas relaxácie, alebo aj meditácie.

Pomáha pri sedení udržať chrbticu vystretú a boky s členkami uvoľnené, tak aby telo malo stabilitu - rovnováhu.

Pre potreby sedenia na ňom pri meditácií sa telo opiera v troch bodoch zadok o vankúš a kolená o podlahu. V takejto optimálnej polohe predchádzame bolesti chrbtice, svalov a kĺbov aj pri dlhšom sedení.

Sedák je vyrobený z prírodných materiálov a to zo 100% bavlny, povrch je v úprave keper, je plnený pohankovými plevami, ktoré pomáhajú udržať teplo a prispôsobia sa tvaru nášho tela.

Vrchná návliečka sedáku je snímateľná, so zipsom. Odzipsujete a operiete v práčke do 30°C. Na bočnej strane sa nachádza rúčka pre jednoduchý prenos. Spodný poťah je takisto zo 100% bavlny a plevy je možné si „podľa potreby“ odsypať (záleží na tom na aký účel ho chcete používať - napr. pri meditácií je výhodnejšie mať nižší sedák) alebo po rokoch aj komplet vymeniť.

Sedák môžeme používať aj ako podložku pod nohy pri rôznych ťažkostiach, pri sledovaní TV a čítaní a pod., ako opierku pod chrbát, v sede pod hlavu – pohankové plevy majú schopnosť ohrievať telo, resp. udržať našu prirodzenú telesnú teplotu aj pri dlhšom sedení na ňom a majú schopnosť pohlcovať telesný pot.

Upozornenie: Sedák nikdy neperte aj s jeho plniacim materiálom

Farba sedáku žltá, rúčka červená so symbolom 3. čakry.

MATERIÁL: 100% bavlna
NÁPLŇ: pohánkové plevy
VÁHA: cca 1,42 kg
ROZMERY: 28 x 20 x 13 cm

28,00 €
Kategória: 
Vaše hodnotenie: 

UPOZORNENIE: Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o výživových a zdravotných tvrdeniach uvedené na našej stránke sú len súborom informácií voľne prístupných z domácich a zahraničných informačných zdrojov a za žiadnych okolností nie sú dôkazom o skutočnom pôsobení potraviny prípadne jej nutričných a liečivých účinkoch. Pokiaľ chce spotrebiteľ presné informácie podložené odbornými a vedeckými štúdiami je dôležité oboznámiť sa s nimi prostredníctvom všetkých dostupných odborných zdrojov. Možné pozitívne ale aj nežiadúce účinky potraviny treba pred použitím vždy vopred konzultovať so svojím lekárom!